Stel cookie voorkeur in

Kijkje in de klas

Hoe kies ik de juiste school voor mijn kind?

Er is een ruime keuze aan scholen en schoolsoorten en dat maakt de beslissing er niet gemakkelijker op. Wij organiseren inloopochtenden voor ouders/verzorgers die mogelijk geïnteresseerd zijn in montessori onderwijs voor hun kind(eren). We kiezen daarbij voor een persoonlijke benadering voor het leveren van informatie over de school en het onderwijs. Dit sluit goed aan bij de principes van het montessori onderwijs.
 

Lesjesavond

Eenmaal per jaar wordt er een lesjesavond georganiseerd. Hierbij worden de rollen veranderd, want uw kind is de juf of meester! De kinderen kiezen zelf met welk materiaal zij u een lesje willen geven, zoals zij dat ook hebben geleerd van hun eigen leerkracht.
 

Ouder/kind lunch

In de onderbouw wordt een paar keer per jaar een ouder/kind lunch georganiseerd. Samen met uw kind genieten van een zelf samengestelde lunch. Een mooi moment om andere ouders en kinderen te leren kennen!

Open dag

Woensdag 13 maart is de landelijke open dag voor montessorischolen. Ook dit jaar doen wij daar weer aan mee. Kom ook en maak kennis met montessori onderwijs!