Stel cookie voorkeur in

Voorlees wedstrijd, bezoek bibliotheek Noordwijk en griezelige vleermuizen!

Naar aanleiding van de Kinderboekenweek mochten de kinderen als schrijfopdracht een verhaal schrijven. Met de dag werden de verhalen enger en gruwelijker. Op donderdag werden alle verhalen ingeleverd, zodat vrijdag voor de vakantie de winnaar bekend kon worden gemaakt. Uit elke groep 3/4/5 kon iemand een klein prijsje winnen. Iedereen was super zenuwachtig. Er werden prachtige verhalen geschreven, sommige zelfs met een open einde....

We brachten tijdens de Kinderboekenweek een bezoek aan de bibliotheek in Noordwijk. We maakte kennis met verschillende spannende, maar ook enge boeken. Rondom die boeken hebben we verschillende activiteiten gedaan. Drie kinderen mochten onder leiding van Henriette Sloothaak, de moeder van Souverein bij de boekhandel een griezelboek uitzoeken. Ze sponsorde daarnaast ook nog een aantal andere griezelboeken. Zo kunnen we weer even  vooruit, waarvoor super veel dank!  

Ook zijn er nog wat foto`s te bewonderen van de crea les gegeven door een ouder (Jeanette Altorf- Booi, moeder van Ronja) Super bedankt voor de griezelige vleermuizen!