Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Humankind

In de brede school Boechorst is Kinderopvang Humankind gevestigd met Kinderdagverblijf Zandkasteel en Buitenschoolse Opvang Boechorst. Buitenschoolse opvang is vrije tijd. Na school, tijdens studiedagen, op vrije dagen en in vakanties. Buitenschoolse Opvang Boechorst is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Humanitas plannen iedere dag verschillende activiteiten op het gebied van sport en spel, knutselen, toneel, muziek, koken en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en er worden workshops georganiseerd. Maar kinderen moeten zich ook lekker kunnen terugtrekken in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet… 
Op de website www.kinderopvanghumanitas.nl vindt u uitgebreide informatie de diensten van Kinderopvang Humankind. Wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden, een vrijblijvende offerte of wilt u eens een kijkje komen nemen in één van de kindercentra, dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager of het regiokantoor. 

Regiokantoor Zuid-Holland 
Beukelsdijk 107
3021 AE Rotterdam
010-4074700
regiozuidholland@kinderopvanghumanitas.nl
 
Buitenschoolse Opvang Boechorst
Lageweg 3 
2201 TV Noordwijk 
071-3647930 
Locatiemanager: Femke Vink
06-83707951 
fvink@kinderopvanghumanitas.nl 

SKOL kinderopvang

Bij Sport Stars maken kinderen kennis met diverse sporten en sportspelen, zoals aerobics, badminton, hockey, honkbal, korfbal en voetbal. Kortom, lekker bewegen en sporten. Maar niets moet en er is nog veel meer te doen! Kinderen kunnen ook kiezen uit verschillend speelgoed, spellen, tekenspullen, boeken, etc. Onze groepsleiding heeft een sportachtergrond en zij zorgen dagelijks voor een actief en gevarieerd aanbod. 
De Sport BSO is iedere werkdag geopend, na schooltijd tot 18:30. Tijdens schoolvakanties en op studiedagen van de scholen zijn de kinderen ook de hele dag welkom van 07:45 tot 18:30 en worden er veel leuke uitstapjes georganiseerd. 
Wilt u inschrijven of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met SKOL Kinderopvang.

Telefoon: 0252-418277 of e-mail: info@skolkinderopvang.nl 
Kijk ook eens op www.skolkinderopvang.nl

Sport Stars wordt uitgevoerd onder de Wet Kinderopvang, wat betekent dat ouders een groot deel van de kosten via de Belastingdienst vergoed krijgen.

 

Overige kinderopvang

Alles is mogelijk, kinderen kunnen naar elke kinderopvang in de regio die u wenst. 
Denkt u aan de SpeelbrugKindervilla, Wonderland kinderopvang Bloesem etc.