Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Humankind

In de brede school Boechorst is Kinderopvang Humankind gevestigd met Kinderdagverblijf Zandkasteel en Buitenschoolse Opvang Boechorst. Buitenschoolse opvang is vrije tijd. Na school, tijdens studiedagen, op vrije dagen en in vakanties. Buitenschoolse Opvang Boechorst is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Humanitas plannen iedere dag verschillende activiteiten op het gebied van sport en spel, knutselen, toneel, muziek, koken en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en er worden workshops georganiseerd. Maar kinderen moeten zich ook lekker kunnen terugtrekken in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet… 
Op de website https://www.humankind.nl/ vindt u uitgebreide informatie de diensten van Kinderopvang Humankind. Wilt u meer weten over de opvangmogelijkheden, een vrijblijvende offerte of wilt u eens een kijkje komen nemen in één van de kindercentra, dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager of het regiokantoor. 

Regiokantoor Zuid-Holland 
Beukelsdijk 107
3021 AE Rotterdam
010-4074700
regiozuidholland@kinderopvanghumanitas.nl
 
Buitenschoolse Opvang Boechorst
Lageweg 3 
2201 TV Noordwijk 
071-3647930 
 

Buitenschoolse opvang bij Partou

Naschoolse- en vakantieopvang De buitenschoolse opvang bij Partou SJC start als de school uit gaat. Daar kan je kind zich na een drukke schooldag lekker ontspannen. Buiten spelen, voetballen, tikkertje of meedoen aan een van onze toffe groepsactiviteiten. En ook binnen is elke dag genoeg te doen. Knutselen, spelletjes doen, met lego bouwen, je kind kiest zelf wat hij graag wil doen en ontdekt zijn eigen talenten.

Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang bij Partou SJC?

Neem alvast een kijkje op de website https://partou.nl/kinderopvang/noordwijk/bso-lageweg-6

BLOS kinderopvang

Welkom bij Sport BSO Duinwetering!

Deze BSO is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De jongere kinderen hebben hun eigen ruimte met verschillende speelplekken, zoals een bouwhoek, speelkeuken, knutselplek en een dansvloer met Wii. De oudere kinderen spelen vaak tafeltennis, tafelvoetbal of een potje schaak. Natuurlijk krijgt je kind ook alle ruimte om rustig huiswerk te maken of weg te dromen op de bank. Niets moet, alles mag!

Duinwetering 105 2203 HM Noordwijk 06 - 310 410 63

https://www.blos.nl/nl/vestiging/blos-noordwijk-locatie-duinwetering-vv-noordwijk-sport-bso

Overige kinderopvang

Alles is mogelijk, kinderen kunnen naar elke kinderopvang in de regio die u wenst.